- Pagar/kondiiter
- Koogi/tordirõngad
- Erinevad küpsetus- ja silikoonvormid
- Erinevad matid
- Pritstehnika tarvikud
- Esitlus ja väljapanek
- Tordialused/papid
- Printimiseks
- Söödavad dekoorid
- Erinevad toiduvärvid
- Šokolaaditarvikud
- Šokolaadiseadmed
- Toorained
- Modelleerimismassid
- Jäätiseseadmed/tarvikud
- Töövahendid kööki
- Baariseadmed/tarvikud
- Ettevalmistusseadmed
- Pitsaseadmed/tarvikud
- Kuumseadmed
- Ahjud
- Grillseadmed
- Külmseadmed
- Väljastus ja transport
- Nõudepesu
- Roostevaba mööbel
- Muud tooted ja teenused
VIP šokolaadivormide seeria, mis on sündinud Martellato ja rahvusvaheliselt tunnustatud kondiitrite koostööseriliste pralineede loomiseks.
Iga vorm räägib tõestisündinud loo, mis on inspireeritud kondiitri riigist, kultuurist ja isiksusest. Antud juhul on Javier Guilléni disainitud Flora vorm inspireeritud Hispaania aedu üleujutavatest lilledest.
Javier Guillén alustas oma karjääri koos töötades Ferran Adriàga (3* Michelin) ja sai seejärel arvukad kõrgetasemelised kogemused üle kogu maailma, nagu Oriol Balaguer Tokyo, El Bulli ja Catering Tentation. Ta töötas ka Pierre Hermé juures, enne Valhronaga liitumist. Ta teeb meistrikursusi ja konsultatsioone üle kogu maailma.
- vormi mõõt 275×175 mm
- kommi mõõt 30×31 mm
- kommi kõrgus 18 mm
- kokki kaal 11 g
- vormil kokku 24 pesa