Saracino modelleerimisšokolaadiga on suurepärane töötada: see fikseerib oma kuju hetkega pärast selle asetamist kohale.
Enne kasutamist töödelda toodet pehme elastse ja painduva konsistentsi saamiseks käte vahel.
Kui käed lähevad liiga soojaks või ilm on soe, siis tööta sellega kas jahedamatel hommikutel/õhtutel või aseta modelleerimise ajaks aeg-ajalt külmkappi, et see vormi hoida.
Modelleerimisšokolaadi värvimiseks kasutada rasvlahustuvaid pulbervärve või geelvärve, samuti saab seda väliselt värvida airbrushiga või erinevate puöbervärvidega.
KOOSTIS: valge šokolaad 32 % (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: SOJA letsitiin), suhkur, glükoosisiirup, kartulitärklis, maisitärklis, säilitusaine: kaaliumsorbaat E202, happesuse regulaator: sidrunihape E330, värvaine: tartrasiin E102*, briljantsinine FCF E133.
*võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele.
ALLERGEENID: Võimalik ristsaastumine järgmistega: MUNAD, MAAPÄHKLID, SOJAoad, PIIM, PÄHKLID (MANDLID, SARAPUUPÄHKLID, PISTAATSIAPÄHKLID)
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1770 Kj / 420 kcal
Rasvad: 11 g
millest küllastunud rasvhappeid 6,6 g
Süsivesikud: 80 g
millest suhkrud 65 g
Valk: 1,2 g
Sool: 0,04 g
Toodet tuleb hoida jahedas ja kuivas kohas, otsese valguse eest kaitstult.